Maria Lundblom Bäckström

Nu kan du boka in Vireda teatern!

Publicerad 2010-12-12 12:02:34 i Allmänt

Nu är titeln klar och datumen bokade så nu är det bara övning kvar innan premiären den 18 februari.

Romantik i panik!
(eller Heimlich manöver) kommer årets buskis heta.

Du som vill komma och titta på vår föreställning kan redan nu boka in nåt av de här datumen i din almanacka:
18-19/2, 25-26/2 eller 4-5/3.

Mer information om biljetter och så kommer senare. Kan säga att biljetterna brukar gå åt rätt snabbt så vet du med dig att du vill gå, håll utkik!

Det är 60 platser varje föreställning och den lilla intima miljön bidrar verkligen till en speciell stämning. Fika ingår och vin och öl finns att köpa före och i pausen.

Välkommen!

Här är en länk till vår hemsida som kommer uppdateras framöver.
http://sites.google.com/site/viredaamatorteater/hem

Lite bilder från förra föreställninge "Att få ett recept till stånd"
     

Adventstid

Publicerad 2010-12-09 17:50:31 i Allmänt

Ja nu närmar sig julen!
Jag stressar nästan aldrig inför jul. Jag har inte jättemycket julklappar att köpa och så brukar jag försöka göra lite i taget.

Nu sitter jag framför brasan och väntar på tre av mina kollegor. Vi ska ta lite glögg här innan vi går upp till kommunens julfest som i år är i Vireda, turligt nog för mig.

Tidigare idag så har jag varit på gruppmöte med Landstingsgruppen. Vi hade som vanligt bra diskussioner om allt möjligt. Det var väl inget som var så där jätteviktigt så det bör nämnas här men jag tycker ofta man får mycket bra och matnyttigt med sig och Mia är en duktig gruppledare och det ska bli spännande att se den här mandatperioden hur hon kommer styra oss genom landstingshavets vågor.

I kommunen börjar det bli klart med alla uppdrag och tyvärr så blir det ju ingen större förnyelse av de ledande posterna. Inom Alliansen blir det bara män på alla ledande poster så var jämställdheten inom Aneby politiken tagit vägen det vet jag inte.

Själv kommer jag sitta i tillsynsnämnden om det blir som förslaget ligger nu. Det kan bli spännande att sätta sig in i en helt annan del av kommunens verksamhet.

Ja nu kommer nog mina vänner snart så det är nog bäst att avsluta.

Ha en skön advent!


En bild från vårt köksbord
Om

Min profilbild

Maria Lundblom Bäckström

En blogg som handlar mycket om mina upplevelser och om politik utifrån min vy som Kristdemokrat. Lite handlar om min vardag men framförallt så vill jag försöka påverka med det jag tror på och vill förändra till det bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela