Maria Lundblom Bäckström

Lite inblick i livet!

Publicerad 2010-09-30 09:23:26 i AllmäntBrasan sprakar ute i hallen, solen skiner och det är frost på bilen.
Det går inte att stå emot vintern som kommer så det är nog enklast att acceptera och som vanligt leva i nuet.

Just nu lever vi i en lugn ovisshet! Kan man det? hmmm? Ja det som är ovissheten är väl om och vad vi (vi är jag och min man) kommer få för politiska uppdrag i kommunen. Landstinget är ju klart för min del då jag blev ersättare och då blir man inte tilldelat något utskott eller så. Men i kommunen funkar det lite annorlunda. Även om man inte blir ordinarie i Kommunfullmäktige så kan det vara så att man kan behövas i någon styrelse eller som ersättare eller ordinare i något utskott.
Min man fick ju bra med kryss i kommunen och hamnade på andra plats, om man inte räknar SD, så han borde ju ha goda chanser att få en position där han kan verka politiskt. Men det är många viljor och krafter som styr så vi får se.

Vad jag menade med "lugn ovisshet" är väl att vi ändå känner att vi har ett bra liv och så mycket annat som är värt så mycket mer än ett politiskt uppdrag. Livet är fyllt med så mycket att vara tacksam för och vi upplever att vi leds framåt av Han som är så mycket större än vi själva. Det är en trygg förvissning även om det i det också ingår ansvarstagande och egna val.

Något jag försökt leva efter den senaste tiden är att vara mer närvarande i nuet och i mötet. Det ger så otroligt mycket mer glädje och livet blir så mycket rikare när man känner att man är närvarande just här och nu och hos den här människan. Tyvärr så klarar man inte alltid det och stress och olika saker tar ibland över, men jag tycker ändå att jag lever mer i det nu än tidigare.

Önskar er som läser mina tankar en god dag och lev närvarande i nuet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Lundblom Bäckström

En blogg som handlar mycket om mina upplevelser och om politik utifrån min vy som Kristdemokrat. Lite handlar om min vardag men framförallt så vill jag försöka påverka med det jag tror på och vill förändra till det bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela