Maria Lundblom Bäckström

Bland klippor och hav

Publicerad 2009-03-16 13:12:25 i Allmänt

Nu har vi varit i over ett dygn pa Railai, en halvo nara Krabi. Har kanner man sig lite osportig och gammal. Fullt av hippieliknande ungdomar som klattrar i berg och sitter i coffebars pa kvallarna...eller ligger pa madrasser rattare sagt.

Men det ar helt fantastisk natur har. Klippor som ja, de gar inte att beskriva. Sok pa Railay pa google och kolla sjalv. Idag har vi legat pa en av dessa fantastiska strander pa formiddagen. Man sa oss nar vi kom hit att har ar det inte sa mycket turister...hmmm? Nej kanske inte de gamla vanliga turisterna, men raknas inte sportiga klattrarungdomar och hippies som turister? De oversvammande namligen stranden efter lunchtid och sa manga forsaljare och erbjudanden om massage och fotbehandlingar har vi aldrig fatt tidigare har pa var semester.

Tog i och for sig varsin fotskrubb sa nu har vi fina fotter.

Nar vi tagit oss upp till en restaurang som ligger ganska hogt och atit lite varrullar och farska gronsaker...ja ni som kanner Mikael behover inte svimma men har foredrar han gronsaker fore nat annat...sa tog vi oss an ett litet aventyr.
Gick en stig genom djungeln som skulle leda oss till en strand pa andra sidan.
Det stod att det var 1km men det maste varit fem, sa kandes det i allfall.
Over 30grader varmt, uppfor, uppfor och uppfor lange ja det var ett traningspass. Sen kom vi till havet och da borjade det aska och regna vilket var valdigt skont.

Det har nog regnat och askat varje eftermiddag. Men det ar ju inte som hemma, det bara far ner temperaturen lite och sa

slutar det efter en liten stund.


Vill ni se var vi bor nu sa klicka bara pa lanken har nedan.


http://viewpointresort66.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Lundblom Bäckström

En blogg som handlar mycket om mina upplevelser och om politik utifrån min vy som Kristdemokrat. Lite handlar om min vardag men framförallt så vill jag försöka påverka med det jag tror på och vill förändra till det bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela